Kermis & Braderie

Braderie

Op vrijdag en zaterdag is het weer tijd voor een gezellige braderie in het centrum. Struin op je gemak langs alle verschillende kraampjes met (h)eerlijke producten. Georganiseerd door de ECB in samenwerking met de BOV, de uitvoering is in handen van Fresh Events.

  • Vrijdag van 10:00 uur – 21:00 uur
  • Zaterdag van 10:00 uur – 17: 00 uur

Jubileum voor de Familie van Griendsven op Najaarsmarkt

door digitalebodegraafsekrant.nl

Bodegraven – Een bijzondere mijlpaal wordt dit jaar gevierd op de Najaarsmarkt Kermis, want de Familie van Griendsven is voor de 25e keer aanwezig met hun prachtige Pusher. De inwoners van Bodegraven zijn verheugd en trots dat deze familie elk jaar opnieuw voor vermaak zorgt in hun geliefde dorp. Al een kwart eeuw lang is de Familie van Griendsven een vertrouwd gezicht op de Najaarsmarkt Kermis. Met hun sfeervolle en spannende attractie weten zij jong en oud te betoveren. De Pusher, een spel waarbij muntjes worden ingeworpen en kunnen leiden tot het winnen van diverse prijzen, is een favoriet onder de kermisbezoekers.

En alsof dit jubileum nog niet genoeg reden is voor feest, brengen ze dit jaar ook een nieuwe attractie mee genaamd “Pinkdate.” Dit spel biedt de kans om enorme beren en knuffels te winnen, waardoor nog meer plezier en vreugde wordt toegevoegd aan de kermiservaring. De Najaarsmarkt Kermis belooft dit jaar weer vier dagen vol vertier te worden. Van 13 tot en met 16 september zullen de straten van Bodegraven bruisen van activiteiten en gezelligheid. De kermis trekt jaarlijks talloze bezoekers uit de omliggende dorpen en zelfs van ver daarbuiten. Het lokale comité dat verantwoordelijk is voor de organisatie van de Najaarsmarkt is verheugd over de komst van de Familie van Griendsven en hun jubileum. Ze prijzen de familie voor hun toewijding en enthousiasme om al 25 jaar lang deel te nemen aan het evenement en bij te dragen aan de levendige sfeer in Bodegraven.

Kermis

Met de najaarsmarkt is de kermis er natuurlijk ook weer! Met zaken als Cheeseflyer, Mega Polyp, Breakdance New York, De Rally of Dance (bank) en Funhouse is er voor iedereen wel spektakel

Voor de kleintjes is er een draaimolen, eendjes vangen ,touwtjetrek ,ballengooien en de bungeejump. De bekende Oliebollen Kraam van Sidney brengt ook de Churros mee naar Bodegraven. Oudhollands snoepgoed en Suikerspin is allemaal aanwezig. Let op de speciale waardebonnen met mooie aanbiedingen. Print ze uit en neem ze mee het scheelt weer

Bonnen

Elk jaar doen we ons best voor de WAARDEBONNEN met KORTING.

Het voordeel wat we voor jullie regelen, is alleen geldig via de waardebonnen. De waardebonnen zijn de hele kermis geldig.