Ook afgelopen jaar hebben we weer geprobeerd er een leuke kermis van te maken met voor ieder wat wils.

Er waren wat attracties die we eerder hebben gehad, maar er zijn ook leuke nieuwe bij gekomen! Zo kwamen voor de kinderen afgelopen jaar de waterballen terug en was ook de vliegtuigmolen weer van de partij.

Daarnaast hadden we als Thrill Ride de unieke Heartbreaker, die over de kop gaat! Verder was natuurlijk de Mega Polyp er weer en ook kwam de Alley of Dance (wip) afgelopen jaar ook weer. Het loophuis Circus Circus was afgelopen jaar voor het eerst in Bodegraven en we zijn benieuwd wat jullie daar van vonden.

De beste bollen van Drenthe en omstreken! Nu ook in ons mooie Bodegraven verkrijgbaar!

Bij een kermis hoort natuurlijk ook wat lekkers. Daarom waren voor de liefhebbers van oliebollen, de bekende bollen van Ome Chris er weer. Ome Chris Spelbrink bakt altijd weer de super kermis bollen welke een 10 kregen in de oliebollen-test van Koopmans Meel. En hij zal ook zijn heerlijke Churros weer bakken. Voor de suikerspin of zak patat kun je terecht in de Marktstraat.

Wanneer de kermis komend jaar start kan je natuurlijk lezen in het programma. Net als de overige tijden van alle activiteiten. Het programma maken we zo snel mogelijk bekend hier op de website.


Bonnen

Ook komend jaar gaan we ons best doen om voor de gehele kermis weer de kortingsbonnen in de Programma-Flyer op te nemen. Deze flyer zal enkele weken voor de najaarsmarkt huis-aan-huis worden verspreid.