De kermis is de aankleding  en de motor van de Najaarsmarkt! Elk jaar proberen we met de exploitanten er weer een feestje van te maken. Wat hebben we dit jaar allemaal in petto?

De Polyp van de familie Schimmelpenninck is voor het achtste jaar van de partij. En ook de Bank (wip) en het grote loophuis Circus Circus strijken weer neer in ons mooie Bodegraven. Ome Chris en Tante Yvonne bakken weer  de ECHTE Kermis oliebollen  op traditionele wijze. Een genot om te eten!


Liever iets anders?

Ook van de beste Churros van Nederland  kan je weer genieten. Beide kan je vinden op de bekende hoek van de Marktstraat. Wat hebben we nog meer? Je kan eendjes vangen, in de draaimolen, touwtje trekken of liever ballen gooien? En natuurlijk zijn ook de vliegtuigjes er weer. Was dat het? Nope.. Pusher grijpkraantjes en de trampoline ontbreken zeker niet. En… de befaamde  ZAK patat kraam is met een terras dit jaar! Dus geen mayo meer op je schoenen..

Kan je mooi door het  mooiste loophuis van Nederland lopen!

Woensdag is het Euromiddag | Start is om 13.00 uur


Bonnen

Ook dit jaar hebben we ons best gedaan op de KORTINGSBONNEN. Uiteraard komen deze enkele weken voor de Najaarsmarkt in de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk. En de kortingsbonnen zijn de hele kermis geldig.