Braderie

Op vrijdag en zaterdag is het weer tijd voor een gezellige braderie in het centrum. Struin op je gemak langs alle verschillende kraampjes met (h)eerlijke producten. Georganiseerd door de ECB in samenwerking met de BOV, de uitvoering is in handen van Fresh Events.

  • Vrijdag 13 september ’19 van 10:00 uur – 21:00 uur
  • Zaterdag 14 september ’19 van 10:00 uur – 17: 00 uur

Een kraam huren is nog mogelijk. Neem contact op met:

Fresh Events 
Joeri van de Wel
T: 070 - 338 44 00

Kermis

De kermis is de aankleding en de motor van de Najaarsmarkt! Elk jaar zetten doen we samen met de exploitanten ons best om er weer een feestje van te maken. Wat hebben we dit jaar allemaal in petto?

De Polyp van de familie Schimmelpenninck is voor het negende jaar van de partij en de Schietsalon zelfs voor de twintigste keer. Ook de Bank (wip) en het grote loophuis Circus Circus strijken weer neer in ons mooie Bodegraven. Ome Chris en tante Yvonne bakken weer op traditionele wijze de ECHTE Kermis oliebollen. Een genot om te eten!


Liever iets anders?

Kies dan eens voor de beste Churros van Nederland. Je vindt het allemaal in hun kraam met Gebakspecialiteiten op de bekende hoek van de Marktstraat.

Wat hebben we nog meer? Je kunt eendjes vangen, in de draaimolen, touwtje trekken of liever ballen gooien? En daarna een rondje draaien in de Tea Cups?

Was dat het? Nope… . Haal ook lekkere popcorn of een grote suikerspin. Ook de Pusher, Grijpkraantjes en de trampoline ontbreken zeker niet. En… de befaamde ZAK patat kraam heeft de lekkerste patat van verse aardappels en dat proef je. Dit jaar ook weer met terras, dus geen mayo meer op je schoenen… . Kun je daarna door het allermooiste loophuis van Nederland lopen!

Woensdag is het twee Euromiddag | Start is om 13.00 uur


Bonnen

Ook dit jaar hebben we ons best gedaan voor de WAARDEBONNEN met KORTING. Deze week in de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk (week 36). Of  ga naar de homepage van deze site en bewaar een screenshot op je mobiel. Voordeel is alleen geldig via de waardebonnen. De waardebonnen zijn de hele kermis geldig.