Beste OldTimer- en Tractorvriend,

De OldTimer Tractoren Rit is een traditie geworden tijdens de Najaarsmarkt in Bodegraven. De tractoren zijn te bewonderen voor en na de rondrit.
Een 2-jaarlijks evenement waar meer dan 100 tractoren aan deelnemen, waaronder merken zoals Mc Cormick, Deutz D4005, Fahr, Ford Dexstra, Massey, Ferguson 188, Lanz 1616, John Deere, Farmall, MAN, Hanomag, International, Fendt en vele andere. De leeftijd van de tractoren varieert van 30 tot wel 80 jaar.
U zult het met ons eens zijn: hoe meer tractoren hier te zien zijn, hoe aantrekkelijker de Oldtimer Tractoren Rit wordt!
Ook dit jaar wordt Willems Oldtimer Rit weer georganiseerd. Deze is op zaterdag 14 September 2019, van 10:30 tot 17:00 uur tijdens de Bodegraafse Najaarsmarkt.

Het programma ziet er als volgt uit:
10:30 – 11:30
Opstellen van de Oldtimer Tractoren op de Ruiterlaan/in het Rosarium in Bodegraven

12:00 – 14:30
Rondrit door en om Bodegraven

14:30 – 17:00
Show van de tractoren op de Ruiterlaan/in het Rosarium in Bodegraven
U bent het vast met ons eens: hoe meer tractoren hier te zien zijn, des te aantrekkelijker het is voor de bezoekers.

Houdt u hiermee rekening:
• Uiterste inschrijfdatum is 31 Augustus 2019.
• Inschrijven kan via deze site <link inschrijfformulier>.
• Deelname is geheel gratis.
• Deelname is op eigen risico.
• De tractor dient verzekerd te zijn.
De tractor rit is vanaf 12:00 uur tot 14.30 uur. Deze editie voert ons richting Boskoop, een mooie, landelijke route. Met een kleine 100 deelnemers betekent dat een stoet met een lengte van ongeveer 1 km. De route wordt begeleid door verkeersbegeleiders op de motor en scooters.

Na de rond rit worden de chauffeurs verwelkomd door de Kaaskoningin en haar Hofdames, waarna het koninklijk gezelschap van de Bodegraafse Najaarsmarkt een aandenken uitreikt aan alle deelnemers.

Voor een dorstlesser wordt gezorgd, na afloop ontvangt u een leuke herinnering. Zonder inschrijving helaas geen aandenken!
Wij zien u en uw pronkstuk graag op zaterdag 14 September a.s. tijdens de Najaarsmarkt.

Tot dan!
Namens het Willems Oldtimer rit Team:
Jits Colje
Michel de Bree
Jan Kaptein