Ook dit jaar is er tijdens de Najaarsmarkt weer een streek- en verenigingenmarkt te vinden!

Op zaterdag 15 september is de Kerkstraat en het plein bij de Dorpskerk weer de plek waarop verenigingen, stichtingen en goede doelen zichzelf kunnen laten zien en waar de heerlijkste streekproducten, zoals honing, kaas en biestpannenkoeken, worden verkocht.

De markt straalt de sfeer van het boerenleven uit. Om het nog gezelliger te maken, zal een Bodegraafs koor zingen en zijn er diverse spelletjes te doen. Ook de Kaaskoningin komt de markt in de ochtend bezoeken!

De streek- en verenigingenmarkt vindt plaats van 10.00u tot 16.00u. Kom dus ook gezellig kijken, meezingen, proeven en genieten!

Wil je ook een kraam bemannen met je vereniging, stichting, goede doel of streekproduct? Er worden enkele gratis kramen beschikbaar gesteld! Schrijf je dus zo snel mogelijk (liefst voor 1 augustus) in via inschrijven streek- en verenigingenmarkt

Circus Koekepan bij de Streekmarkt

Wil jij weten of er in jou ook een circusartiest schuilt? Kom spelenderwijs het bonte circus ontdekken bij Circus Koekepan! Met een tiental circus technieken, zoals lopen op een kogel of op het koord, gooien met de diabolo, jongleren met sjaaltjes en nog veel meer!

Circus Koekepan is zaterdag 15 september te vinden op de Oude Markt (bij de Dorpskerk) tijdens de Streekmarkt van 10.00 tot 16.00 uur.