Archief: Kaaskoningin 2016

Kaaskoningin Jeannette Cromwijk, 22 jaar oud en woont in Waarder. Haar ouders hebben een kaasboerderij en maken vooral kilo kaasjes. Van jongs af aan heeft ze het proces van kaasmaken gevolgd en daarbij meegeholpen. Zelf werkt ze nu in de accountancy.
Hofdame
Rachel van Keeken, 24 jaar en woont in Bodegraven samen met haar vriend Robin van Doorn. Rachel is de dochter van Paul en Fijke van Keeken , bekend van Van Keeken Schoenen en zus van hofdame Julia. Rachel werkt als begeleidster bij Ipse de Bruggen.
Hofdame
Julia van Keeken, 22 jaar en geboren en woonachtig in Bodegraven. Net als Rachel, dochter van Paul en Fijke van Keeken. Wat de najaarsmarkt dit jaar voor haar extra leuk maakt is dat zij dit jaar samen met haar zus Rachel hofdame is van Jeannette. Julia was meteen enthousiast toen ze gevraagd werd.
Julia werkt in Zwammerdam bij Ipse de Bruggen en in haar vrije tijd gaat ze graag met haar zussen en vriendinnen op stap of is ze te vinden tussen de paarden op de boerderij van Marie en Han op de Oud Bodegraafseweg.