Archief: Kaaskoningin 2017

Voor actuele foto’s kijk op, kijk op onze Facebookpagina www.facebook.com/njrmrkt

Kaaskoningin Fleur Sterk

Fleur Sterk, geboren en getogen in Bodegraven, dochter van kaasboer Peter Sterk en kleindochter van Jan Sterk. 20 jaar jong en dus ook al 20 jaar lang opgevoed tussen de kazen. Elke dinsdag kwam zij bij haar opa en oma in het pakhuis, op de Noordzijde waar de kazen van haar vader en oom gerijpt worden. Haar vader en oom, staan op verschillende plekken in de regio op de markt en zijn sinds kort met een webshop inline te vinden op de site www.kaasboersterk.nl. Al vanaf de jaren 60 stond haar opa op de markt en haar vader en oom hebben het vol passie overgenomen. Fleur treedt als kaaskoningin in de voetsporen van haar moeder, die in 2001 ook kaaskoningin is geweest. Ze stond toen als klein meisje vol trots te kijken naar haar moeder en is nu erg trots om hier zelf te staan, als vertegenwoordigster van Bodegraven tijdens deze geweldige Najaarsmarkt.
Fleur volleybalt in haar vrije tijd in het tweede dames team van volleybal vereniging VSTS in bodegraven en werkt als inval kracht bij kinderopvang Madelief, wat ook in Bodegraven gevestigd is. Fleur is dit jaar begonnen met de studie pedagogiek aan de Hoge school van Amsterdam. Ze heeft ontzettend veel zin in het komende weekend!

Hofdame Patricia Kroon

Patricia Kroon is vanaf 15 jarige leeftijd woonachtig in Bodegraven. Samen met haar partner (Matthieu) heeft ze een prachtige dochter van bijna 11 maanden.
Naast wonen, werkt zij ook in Bodegraven in haar eigen onderneming. Patricia is al 11.5 jaar eigenaresse van Schoonheidssalon Sense of Beauty. Werken in de beauty branche is haar passie en ze doet dan ook niets liever.
Als fysieke bezigheid staat ze het liefste op het hockeyveld waar haar fanatisme naar boven komt. Maar als het op ontspanning aankomt gaat ze graag met vriendinnen lunchen, uit eten of een wijntje drinken.
Om lekker creatief bezig te zijn volgt ze sinds kort tekenles.
Maar het allerliefste brengt ze tijd door met haar gezin en familie om mooie momenten te maken en te delen!

Hofdame Cheyenne Humme – Berkvens

Cheyenne Humme- Berkvens is 28 jaar oud en vorig jaar getrouwd met Jan-Julius Humme. Eind november verwachten ze hun eerste kindje. Zij is werkzaam bij Jumbo Broekvelden in Bodegraven waar ze al ruim twee jaar met plezier de functie van Filiaalmanager vervult. Cheyenne is 4 jaar geleden afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam waar ze haar master Corporate Communicatie behaald. Deze kennis kan ze goed toepassen tijdens haar werk als filiaalmanager. In haar vrije tijd doet ze aan kickboksen en vindt zij het leuk om met vrienden en vriendinnen op stap te gaan. Dat zal straks wel even wennen worden met een kleine erbij. Zij heeft heel erg uitgekeken naar de Najaarsmarkt en vind het een ontzettend grote eer dat ze gevraagd is hofdame te zijn; een droom die uitkomt, want het leek haar als klein meisje al fantastisch om (ooit) hofdame te worden.